Klartext av Alice Teodorescu
Klartext av Alice Teodorescu Podcast
Pågår det ett folkutbyte, Ivar Arpi?
Preview
0:00
-5:05

Pågår det ett folkutbyte, Ivar Arpi?

Den demografiska förändringen av Sverige är ett faktum med långtgående konsekvenser. I ett nytt samtal resonerar Ivar Arpi och jag kring det så kallade folkutbytet, svenskhet och mångfald.

Det här blir det första poddavsnittet som släpps här på Klartext och som endast finns tillgängligt för sig som är betalande prenumerant!

I samtalet resonerar Ivar Arpi, mannen som generöst introducerade mig till Substack och som jag hade förmånen att jobba med första gången på Svenska Dagbladets ledarsida för nio år sedan.

Ivar driver, förutom sin alltid läsvärda Substackpublikation Rak höger med Ivar Arpi, också en lyssningsvärd podd. I dagarna spelade vi in detta samtal om huruvida jag och mina barn är att betrakta som svenskar, om hur Ivar ibland hamnar utanför svenskheten, det positiva och negativa med mångfald, varför den demografiska förändringen är en reell utmaning som, men också kring den stundtals slappa kritiken från vänster som alltid tycks gå ut på att anklaga högern för rasism och extremism.

För några dagar sedan skrev jag en längre text där jag utvecklade mina tankar kring diskussionen om “folkutbytet” som ni gärna kan läsa om ni inte redan gjort det.

Glad påsk!

Share

Share Klartext av Alice Teodorescu

Listen to this episode with a 7-day free trial

Subscribe to Klartext av Alice Teodorescu to listen to this post and get 7 days of free access to the full post archives.

Klartext av Alice Teodorescu
Klartext av Alice Teodorescu Podcast
Analyser och betraktelser i ett nytt politiskt landskap - alltid i klartext.