Klartext av Alice Teodorescu
Klartext av Alice Teodorescu Podcast
Hur ska man tänka kring reaktionerna på Hamas terror?
0:00
-1:03:25

Hur ska man tänka kring reaktionerna på Hamas terror?

I dagarna spelade Ivar Arpi, som driver Rak höger här på Substack, och Susanna Birgersson, som ibland skriver hos Ivar, ett samtal kring bland annat Israel och rätten till självförsvar.
Susanna Birgersson, Ivar Arpi och jag.

Lyssna på samtalet här ovan!

Vill också passa på att dela med mig av en väldigt rolig nyhet som jag hoppas att ni ska finna intressant. Den 29 november är det premiär för ett nytt program i SVT som Daniel Suhonen och jag ska vara programledare för. Det baseras på en idé som jag ruvat på under några år och jag är väldigt glad över att såväl SVT som Daniel nappade.

“Teodorescu & Suhonen” har premiär 29 november i SVT. Foto: SVT

Vi har debatterat mot varandra i drygt ett decennium och förutom att vara väldigt rolig uppskattar jag Daniels ideologiska stringens och integritet - även om jag i princip aldrig håller med honom. Tanken med programmet är att dels adressera dagsaktuella politiska frågor ur ett mer ideologiskt eller principiellt perspektiv, dels också att slå ett slag för det respektfulla, nyfikna samtalet mellan meningsmotståndare.

Programmet kommer att sändas under åtta onsdagar under november-december i år, och sedan några program efter juluppehållet. Jag hoppas att ni vill titta!

Share

Share Klartext av Alice Teodorescu

Du som väljer att betala din prenumeration med kort behöver mata in kortnumret två gånger innan autentiseringen, för att betalningen ska gå igenom, även om du får ett mail om att du blivit prenumerant. Önskar du bli bli betalande prenumerant, men inte betala med kort, går det bra att betala via Swish eller till mitt bankgiro. Märk insättningen med din emailadress. I dagsläget är det årsprenumeration (60 euro/600 kronor) och mecenatnivå på valfritt belopp därutöver som kan administreras. Swishnummer: 123 250 22 19 eller Bankgiro: 5964-8048. Tack för ditt engagemang som möjliggör mitt skrivande!

Klartext av Alice Teodorescu
Klartext av Alice Teodorescu Podcast
Analyser och betraktelser i ett nytt politiskt landskap - alltid i klartext.
Listen on
Substack App
RSS Feed
Appears in episode
Alice Teodorescu